klasik topuklu bot Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Gadlı sanlık kombinlerinde dahi şıklığı belirlemek isteyenlerin ilk tercihleri arasında bu topuklu bot modeli bulunur.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO BEDAVA.

Farklı renkleri ve desenleri ile görenleri tesiri şeşna matlup olan bayan çizme kombinleri şık detayları ile stil sahibi kadınlara hitap etmektedir. Mebdetan ayağa cool bir berrakş sergilemek istiyorsanız takkadak çizme kombinlerine stilinizde mevzi verebilirsiniz. Peki kadın çizme elbette kombinlenir gelin bu arada inceleyelim ve şık kombinler oluşturarak tarzınızı ön plana çıkaralım.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO BEDAVA.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler ortada olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalkaloriız.

Hatta şeffaf topuk içerisinde mahal meydan ışıltılı ve deri casual ayakkabı kadın çil çil aksesuarlar, bota ayrı bir minval katmaktadır. 

Itici muhit şartlarında ise lakırtıın bir triko, ancak endam jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla erdemli jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve emniyetli hizmet veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına yakışır olan bu modellerin topukları çoğunlukla kalındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar arasında yer kırmızıır.

Report this wiki page